УРОЦИ ПО БАРАБАНИ

Можете ли да си представите рок концерт без барабани? Въпреки че звучи немислимо, барабаните не винаги са били неразделна част от популярната музика. Всъщност модерните барабани съвсем наскоро празнуват своя 100-тен рожден ден. Като се започне от джаза, мине се през фънк музиката и се стигне до рок и поп стиловете, барабаните са биещото сърце и ритъм в съвременната музика. Освен това барабаните са изключително увлекателни за малките и големи барабанисти. Ние имаме ученици, отраснали с нас от началото на създаване на школата преди повече от 10 години. А първият ни ученик даже постъпи като учител при нас. Елате и опитайте и вие!

НАШИЯТ ПОДХОД: 
Използваме утвърдена методология и учебници, но също така се стремим учениците ни да се забавляват докато учат. Разучаваме любимите им песни, често правим продукции и концерти на школата, където всичките ни ученици са част от преживяването.

ЗА УРОЦИТЕ:
• Уроците са индивидуални.
• Времетраенето на един урок е 50 мин.
• Заниманията се провеждат в музикалната школа на ул. Чаталджа 36.

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Провеждаме уроци от понеделник до събота, от 10:00 до 20:00 ч.

КОЛКО СТРУВА?
Цената на един урок е 40 лв. За пакети и отстъпки, вижте нашите цени.

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ?
• Първото посещение при нас е безплатно. Искаме да се запознаем с вас и да разберем какво искате да постигнете като ученик на школата.
• За да се запишете, трябва да запазите час предварително в графика.