ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Драгомир Ганчев​

Основател на школата / Преподавател по Барабани

Драго е преподавател по ударни и перкусионни инструменти. 

Свири на барабани от 6 годишна възраст. На 16 г. с група момчета създава първата си група “DUST”. 
През 2011г. основава музикалната школа “DRAGO DRUMS SCHOOL”. Освен преподавателската си дейност не прекъсва и професионалната си кариера, като в момента е барабанист на известната група “АТЛАС”.

Гергана Ганчева

Мениджър на школата

Гери е човекът, който стои зад имейлите, изпратени към нас и зад телефона, на който звъните.

Ролята и в школата е „диригента“ на оркестъра – тя се стреми да балансира сложните програми на учители, ученици, семейства и групи. Участва активно и в организацията на многото събития и продукции, които правим за нашите ученици и семейства. 

Иван Несторов​

Преподавател по Бас китара и Електрическа китара

Иван е преподавател по бас и ел.китара в “DRAGO DRUMS SCHOOL”.

Започва да преподава през 2015г. Той казва “За мен това не е работа, а кауза“, и още нещо “Не знам дали ще Ви направя перфектните музиканти, но със сигурност ще ви направя по-добри такива“.

Десислава Петкова

Преподавател по Барабани

Деси се присъединява като преподавател по барабани в “DRAGO DRUMS SCHOOL” през 2022г.

Завършила е “Поп и джаз барабани” в Нов български университет.

Била е барабанист на групите: Jasmine Whale, с която е записала албумът “Ghosts Have Shadows”, 2019.Feedbacker, с която има записани 4 албума – “ХII”, 2019; Feedbacker/Calf/Demikhov Split”, 2019; Feedbecker/Plebah Split”, 2018 ; “Feedbacker”, 2016.  В настоящия момент свири със стоунър/слъдж групата Pokigron, с която работи по записи за албум.

Кристиян Димитров

Преподавател по Барабани

Кристиян е преподавател по барабани, започва обучението си в “DRAGO DRUMS SCHOOL” през 2017 година. 

На 18 години, той основава групата “Split”, която става популярна на местната музикална сцена. Активно работи за своето музикално развитие и е отдаден на преподаването, като вдъхновява младите музиканти към успехи в музикалната среда.

Петър Маринов

Преподавател по Поп и Рок пеене

Пепи е вокалист на група “АТЛАС”. Образованието си е получил в Националната Музикална Академия “Панчо Владигеров”, където е развил своите вокални способности и придобил обширни знания в сферата на музиката и вокала.

Като преподавател по пеене в “DRAGO DRUMS SCHOOL” той с ентусиазъм предава своите знания и опит на своите студенти. Целта му е да мотивира младите таланти да усъвършенстват своите вокални и музикални умения, подкрепяйки ги в стремежа им да постигнат успехи в музикалния свят.

Красимир Зафиров

Преподавател по Електрическа китара и Класическа китара

Краси преподава класическа и електрическа китара в “DRAGO DRUMS SCHOOL”, където с удоволствие споделя своята страст и умения с учениците. С образование в музиката, той е изследвал различни стилове и техники на китарата, които сега предава на своите студенти.

Като учител, той насърчава креативността и музикалното изразяване. Той е насреща да помага на учениците си да постигнат своите музикални цели, независимо от техните амбиции.