Първият ви урок е безплатен!!!

Уроците се провеждат от понеделник до събота, от 09:00 до 20:00 ч.

 ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

прочети

Подхода е индивидуален и се определя според възрастта, нивото на напредналост на ученика и стиловото предпочитание. Уроците са едновременно забавни и образователни. Работи се за координация, теория, солиране и импровизация, ползват се плейбеци; свирят се песни според музикалните предпочитания на ученика. Времетраенето на един индивидуален урок е 50 мин.

 

ГРУПОВИ УРОЦИ

 ГРУПОВИ УРОЦИ

прочети

След достигане на определено ниво на учениците, се свормират групи. Взима се под внимание възрастта, степента на напредналост и стиловото предпочитание. Времетраенето на един групов урок/репетиция е 50 мин.

 

БАРАБАНИ

прочети

Барабаните са подходящи за всеки, който усеща ритъма, има желание да го създава сам. Барабаните са неизменен елемент от повечето музикални стилове – рок, метъл, джаз, блус, фънк и т.н. Без барабани музиката няма пулс. Уроците са както за начинаещи, които тепърва ще опознават инструмента, така и за напреднали, който искат да се усъвършенства и подобряват уменията си. Барабаните са подходящи за всеки – възрастови ограниченя няма.

КИТАРА

прочети

Електрическата китара е завладяващ инструмент, който ще се превърне в продължение на ръцете ти и няма да искаш да пускаш. Рок, метъл, блус, джаз, фънк, гръндж – електрическата китара е ключов елемент от всички тези стилове и емблематичен символ на ROCK N’ ROLL културата. В Drago drums school вярваме, че всеки човек има потребност да се изразява и може да се научи да го прави чрез музика, така че независимо дали си начинаещ или напреднал, електрическата китара е подходяща за всеки с огън в кръвта.

 

БАС КИТАРА

прочети

Бас китарата е връзката между барабаните останалите инструменти в групата. Силно популярна в музикални стилове като рок, блус, метъл, джаз, пънк, фънк и други. Противно на схващането, че “функцията на басиста в дадена група е да шофира и отговаря за оборудването”, басът играе ключова роля в цялостното хармонизиране и звучене на групата. В RockSchool вярваме, че всеки човек има потребност да се изразява и може да се научи да го прави чрез музика, така че бас китарата е подходяща за всички желаещи.

Поп и Рок Пеене

прочети

                 ПИАНО

прочети

Класическа Китара

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Don't Be Shy. Get In Touch.