Първият ви урок е безплатен!!!

Уроците се провеждат от понеделник до събота, от 09:00 до 20:00 ч.

 ИНДИВИДУАЛНИ УРОЦИ

прочети

Подхода е индивидуален и се определя според възрастта, нивото на напредналост на ученика и стиловото предпочитание. Уроците са едновременно забавни и образователни. Работи се за координация, теория, солиране и импровизация, ползват се плейбеци; свирят се песни според музикалните предпочитания на ученика. Времетраенето на един индивидуален урок е 55 мин.

 

ГРУПОВИ УРОЦИ

 ГРУПОВИ УРОЦИ

прочети

След достигане на определено ниво на учениците, се свормират групи. Взима се под внимание възрастта, степента на напредналост и стиловото предпочитание. Времетраенето на един групов урок/репетиция е 55 мин.

 

БАРАБАНИ

прочети

Барабаните са подходящи за всеки, който усеща ритъма, има желание да го създава сам. Барабаните са неизменен елемент от повечето музикални стилове – рок, метъл, джаз, блус, фънк и т.н. Без барабани музиката няма пулс. Уроците са както за начинаещи, които тепърва ще опознават инструмента, така и за напреднали, който искат да се усъвършенства и подобряват уменията си. Барабаните са подходящи за всеки – възрастови ограниченя няма.

КИТАРА

прочети

Китарата е най-популярния и обичан музикален инструмент. Използва се в различни музикални стилове – рок, метъл, джаз, блус, фънк и т.н. заниманията включват: постановка, задължително нотно ограмотяване, звукоизвличане, изграждане на инструментални навици и технически похвати, разучаване на любими песни, групи и музиканти. Уроците са както за начинаещи, които тепърва ще опознават инструмента, така и за напреднали, който искат да се усъвършенства и подобряват уменията си. Китарата е подходяща за всеки – възрастови ограниченя няма.

 

БАС КИТАРА

прочети

ПОП ПЕЕНЕ

прочети

ПИАНО

прочети

РОК ПЕЕНЕ

прочети

Don't Be Shy. Get In Touch.